reus.cat
facebook
mas pintat

Familia i ciutat, educació compartida nova programació


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

13/02/2019
Febrer a maig 2019

Família i ciutat, educació compartida, enceta de nou una nova programació de febrer a maig 2019 amb les següents propostes:

Dimecres 20 de febrer a les 17:30h. - Com utilitzar les noves tecnologies en família? - Xerrada des d'una mirada pedagògica, dins la programació del Mobile Week Reus.

A càrrec de Mercè Gisbert, doctora en ciències de l'educació i especialista en tecnologies aplicades a l'educació.

Dimecres 13 de març a les 17:30h. - De que parlem (i como ho fem) quan diem aprenentatges cognitius, emocionals i físics dels nostresinfants.

Xerrada a càrrec de dues coordinadores de l'equip educatiu del Submarí Lila, cooperativa educativa per a l'atenció i el respecte als processos de vida.

Dijous 14 de març a les 19:00h. - Pares i mares imperfectes. Xerrada participativa. Teniu un adolescents a casa? voleu sobreviure? tots els progenitors ho volem fer bé... no, molt bé, però la realitat s'imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia.

A càrrec d'Anna Mansó, escriptora, guionista i mare de tres fills. Xerrada organitzada pel Casal de Joves la Palma. i en aquest espai també presentarem el grup de Facebook de famílies amb adolescents de Reus. #tincunadolescentacasa .

Dijous 28 de març a les 17:30h. - Jornada d'intercanvi de roba a Mas Pintat.

Intercanvi que s'organitzarà en lots de roba, que les famílies podran anar deixant durant la setmana anterior al centre. Aquest mercadet es centrara en roba de nadons i d'infants fins a 8 anys.

Dimarts 2 i 9 d'abril a les 17:30h. - Sexe i drogues, mirades diverses. Taller participatiu per a famílies amb adolescents. Una taula de reflexió on us convidem a participar conjuntament.

A càrrec de Xesca Arqués, psicopedagoga i tècnica en prevenció sobre drogues, Sonsoles Jimenez, treballadora social i tècnica en educació sexual i Imma Albert, psicòloga i sexòloga.

Dilluns 6 de maig a les 17:30h. - Amb "R" de respecte, convivint amb la gent, desmuntant l'assajament. Una xerrada sobre el bullyng i la convivència, que desfà tòpics, proporciona informació acurada i fa propostes d'actuació des d'una perspectiva constructiva i positiva.

A càrrec de Juanjo Fernandez Sola, llicenciat en Filosofia i Lletres i consultor pedagògic, i articulista del ARA.

Dimecres 22 i 29 de maig a les 17:30h. Primers auxilis per nens i nadons. Taller pràctic.

A càrrec de Laura Sol, diplomada en infermeria per la UAB Postgrau en Atenció Prehospitalaria Urgent per la UB.

Grups reduïts 12 persones màxim per grup.

Dimecres 15 de maig: Celebració del Dia Internacional de la família. Amb el circ de les Musaranyes, a la plaça Abat Oliva, amb l'espectacle Experimenta. amb tallers participatius amb estructures d'equilibri, jocs de circ i d'investigació,... Obert a tothom.

ACTIVITATS GRATUÏTES

INSCRIPCIONS A : familiaiciutat@reus.cat

 

 

 

 

 

Fitxers Relacionats: