reus.cat
facebook
mas pintat

Familia i ciutat, educació compartida octubre a gener


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

26/09/2018
Tallers i xerrades a Mas Pintat

Aquest curs 2018-19 iniciem la programació "família i ciutat, educació compartida" amb el següent ventall de tallers i xerrades:

10 d'octubre a les 17:30h. : Carles Ventura amb les "cinc frases bomba dels adolescents que ens fan explotar". Adreçat a pares, mares, educadors i públic adult en general.

11 d'octubre, 18 d'octubre, 8, 15 i 22 de novembre a les 17h. programa "créixer en família", adreçat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys.

12 de novembre a les 17:30h. Rosa Martí Directora de Mas Pintat, amb un taller de cuina familiar per a pares i mares amb fills a partir de 5 anys. S'elaboraran tres plats i ens l'emportarem cap a casa. Indispensable portar taper!.

20 de novembre a les 17:30h. Dia internacional de la infància. Amb un concurs Jam session i premis pels assistents. Concursareu de tres a cinc minuts màxim per a improvisar una interpretació, una activitat artística, circ, màgia o espectacle musical, en grup o família.

26 de novembre a les 17:30h. Sílvia Ribé i Cristina Garreta, amb un taller de contes "la família a través dels llibres per a infants" adreçat als lectors adults de la família i docents.

11 de desembre a les 17:30h. Lu2 experts en jocs e taula amb un taller de jocs de taula d'arreu del món, adreçat per persones dels 4 fins als 104 anys.

10 de gener a les 17:30h. Laura Solé, amb un curs de primers auxilis en nens i nadons.

29 de gener a les 17:30h. Mercè Milan oferirà un worksop participatiu amb "Què entenem per nens sans? Què significa ser pares conscients?. Adreçada a pares i mares i personal docent.

Les inscripcions s'han d'enviar a familiaiciutat@reus.cat amb les dades del participant, correu electrònic i mòbil de contacte.

Esperem sigui del vostre interès! Fins aviat família!

 

 

 

Fitxers Relacionats: