reus.cat
facebook
mas pintat

"FEM RUSC" Nou programa d'art, literatura i joc en família


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

31/01/2019
INFANTS DE 4 A 9 ANYS EN FAMILIA

Dimecres 6 de febrer a les 17:30h. Mas Pintat inaugura un nou programa que conté moments dolços divertits per compartir anomenat "FEM RUSC". ART, LITERATURA I JOCS EN FAMILIA.

ART EN FAMILIA: Per modelar, dissenyar, pintar, dibuixar,amb tot tipus de materials que convidin a la imaginació, la creativitat amb una aposta lúdica i d'aprenentatge amb família.  ELS DIES 6 DE FEBRER, 29 DE MAIG I 13 DE NOVEMBRE.

LITERATURA I CONTES: La biblioteca sobre rodes es desplaçarà a Mas Pintat on està previst realitzar una activitat de lectura i contacontes, acompanyat de la possibilitat de fer prèstecs i reserves de documents, consulta al catàleg i fer-se el carnet. ELS DIES 27 DE FEBRER, 24 D'ABRIL, 16 D'OCTUBRE I 18 DE DESEMBRE.

JOCS DE TAULA: Jocs d'arreu del món. Cooperatius, de competitius, d'equip i d'individuals. Jocs curosament escollits perquè us divertiu tots junts al voltant d'una taula: sense pantalles, sense bateries, sense wifi. ELS DIES 20 DE MARÇ, 2 D'OCTUBRE I 11 DE DESEMBRE.
 
Carolina Escoda, mestre i artista, amb ampli bagatge en la formació en les arts plàstiques a la ciutat en diversos centres educatius.

Biblioteca Xavier Amoros: Amb la proposta de la biblioteca sobre rodes per fomentar la pràctica de la lectura al servei de la ciutat i de les persones amb les conductes del servei que ens faran de guia dels tallers.

LU2 Experts en jocs de taula: Una empresa dedicada a difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies.

PARTICIPANTS: Infants entre 4 i 9 anys acompanyats d'una persona adulta que també participarà a l'activitat.

QUAN FEM RUSC? Els dimecres assenyalats de 17:30H. A 19H.

PREU: GRATUIT. Amb inscripció prèvia a maspintat@reus.cat o trucant per telèfon al 977 010057.

 


 

Fitxers Relacionats: