reus.cat
facebook
mas pintat

L'hora dels avis i nets


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

24/04/2020
Compartint moments avis i nets

El passat 17 d'octubre del 2019 es va iniciar la tercera edició del programa «Avis i néts compartint moments» del curs 2019-20, amb la voluntat de seguir aquest projecte de família extensa, avis i nets, dins una activitat creativa i a la vegada lúdica. En aquests moments, des del confinament, hem pensat continuar de manera virtual amb una activitat periòdica que apropa aquestes dues generacions.

Títol: «El nostre Sant Jordi particular»

Inici: Primera dinàmica el dijous 23 d'abril

Objectiu de la dinàmica: Compondre conjuntament, avis i nets, el seu particular vers/poema/conte en referència a les vivències particulars d’aquest Sant Jordi. Proposem l’inici d'aquest vers/conte/ dient: Aquest any per Sant Jordi......

AVI:

Hi havia una vegada un drac confinat

que li agradava molt el bacallà confitat

i va sortir de la seva cova amb molta sed, un dia....

I llavors el net ha de continuar aquest primer paràgraf que li retornarà a l'avi


Mitjà feed-back: Podria ser mitjançant intercanvi de whattsapp o per correu electrònic, en funció dels útils de cada família.

Retorn de l’activitat: Els avis i néts (els seus pares) que ho desitgin podran enviar el text finalitzat per correu a maspintat@reus.cat i el publicaríem a la web del centre amb el nom i cognom dels autors.

S'han proposat dues sessions més el dia 7 de maig amb "cuinem un coc junts" i l'altre el 15 de maig amb "jo avi/àvia dibuixo  i tu net/neta pintes"