reus.cat
facebook
mas pintat

Mas Pintat amb la Marató de TV3


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

03/12/2018
Fes-te un selfie i col·labora!

Un any més Mas Pintat col·labora amb la marató de TV3 i aquest any el lema és: La investigació dona vida. Càncer.


Els centres i serveis gestionats per la Fundació per a l’Acció Educativa (FAE) entre ells Mas Pintat, duen a terme, entre el 28 de novembre i el 9 de desembre, un seguit d’activitats amb famílies per tal promoure el projecte “Fes-te una selfie i dona la cara pel càncer i recaptar fons per a la Marató de TV3. Aquest any, La Marató està dedicada al càncer i des dels centres i serveis de la Fundació Educativa es convida als infants i les seves famílies a fer-se una selfie davant del pòster “La Marató de TV3 2018: Càncer”.

Com a famílies de Mas Pintat, podeu col·laborar de la següent manera:

-A partir de dijous 29 de novembre, podeu començar a fer els vostres donatius anònims a direcció. És totalment voluntari i no hi ha ni un mínim ni un màxim. Direcció us donarà un sobre per posar els diners i els dipositareu en una bústia que estarà a direcció.

-Un cop fet el donatiu us donarem un imant com a record.

-I posteriorment us podreu fer una selfie a l'estructura del fotomuntatge que trobareu a l'entrada del centre . Agrairem que es faci amb la camera de l'escola. Un cop acabem la campanya, totes les fotos seran enviades a FAE (Fundació per a l'Acció Educativa), que serà qui realitzarà un collage gegant amb totes les fotos dels participants. Aquest muntatge s'enviarà a TV3 com a mostra de la nostra participació, juntament amb els donatius.

A continuació us adjuntem més informació de la campanya.

https://www.ccma.cat/tv3/marato/que-es/2018/1290/

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i penseu que petites aportacions sumades, seran una part important del marcador final!