reus.cat

Agenda

02

ABR.

Dirigit a famílies i fills/es de 6è. de primària i 1er. de l'ESO. En aquest taller compartit (pares, mares i fills adolescents) es parlarà del cicle vital dels fills i les filles i els seus canvis sobtats, tant físics com psicològics.

20

MAR.

Jocs d'arreu del món. Cooperatius, competitius, d'equip i individuals. Jocs curosament escollits perquè us divertiu tots junts al voltant d'una taula: sense pantalles, ni bateries, ni wifi.

14

MAR.

Teniu un adolescent a casa? Voleu sobreviure? Tots els progenitors ho volem fer bé... no, molt bé! Però la realitat punyetera s'imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia.

27

FEB.

La Biblioteca sobre rodes es desplaçarà a Mas Pintat per realitzar una activitat de lectura i contacontes,acompanyat de la possibilitat de fer préstecs i reserves de documents, consultar el catàleg i fer-se el carnet.

20

FEB.

Xerrada des d'una mirada pedagògica, dins la programació del "Mobile Week Reus".

06

FEB.

El 6 de febrer dimecres a les 17:30h. s'inicia el programa "Fem Rusc" amb el taller d'art en família.

Per infants entre 4 a 9 anys acompanyats d'una persona adulta que també participarà en l'activitat.

29

GEN.

Dimarts 29 de gener a les 17:30h, i a Mas Pintat, està programat un taller amb el nom "Què entenem per nens

24

GEN.

Dijous 24 de gener a les 17h. d'avis i néts compartiran un moment d'oci amb un taller de reciclatge. La creativitat formarà part d'aquesta tarda de dues generacions. Es dissenyaran formes amb motllures que ja disposem a casa, i que amb destresa es transformaran en objectes decoratius.

10

GEN.

Dijous 10 de gener a les 17,30h.Mas Pintat ofereix un curs de primers auxilis en nens i nadons per adults, amb l'objectiu principal de transmetre els coneixements bàsics per a poder aplicar els primers auxilis a un nadó o infant i així, ser capaços d'identificar quines són les situacions de risc

Pàgines