reus.cat
facebook
mas pintat

CASAL ESTIU MAS PINTAT - TANCAMENT AMB ÈXIT PARTICIPACIÓ


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
27/08/2021 - 08:00
Data final: 
28/08/2021 - 12:15
DIVENDRES 27 D'AGOST CLAUSURA CASAL D'ESTIU

Aquest divendres 27 d'agost finalitza el casal d'estiu de Mas Pintat amb una participació de més de 60 nenes i nens.

Durant el mes d'agost el casal d'estiu de Mas Pintat ha donat cobertura a famílies amb fills i filles amb edats compreses entre els sis mesos i tres anys i germans fins a sis anys amb un rècord de participants de més d'una dècada d'existència.

Les valoracions de les famílies han estat molt positives i posen en èmfasi la necessitat del casal per temes de conciliació laboral i a la vegada els aporti un lloc de confiança on els seus fills i filles gaudeixin d'una estona lúdica i divertida. Com cada estiu, el casal ha organitzat les activitats pedagògiques, dinàmiques i engrescadores, a partir d'un fil conductor, que en aquesta ocasió ha estat Festa Major. Els gegants, la mulassa, els nanos han estat part de les activitats previstes del casal, amb la finalitat principal d'oferir un entorn de gaudi per als infants.

Destaca el compliment de les mesures de seguretat de la COVID-19 seguint els protocols per part del personal educatiu i de manteniment i que aporten la seguretat i confiança a les famílies en aquest casal d'estiu.

Mas Pintat continua al mes de setembre programant els espais familiars i serveis de la SOAF que aviat es publicaran per la coneixença de tota la ciutadania.

Per més informació entreu a la web maspintat.reus.cat o trucant al 977 010057.

 

 

 

 

 

Preu: 
Nid Original: 
79640
Reus.cat: 
Nom Localització: 
Latitud: 
Longitud: