reus.cat

Espais de suport


Envia   |   Imprimeix

Mas Pintat ofereix un nou àmbit d’atenció amb la incorporació de tres professionals que donaran suport i assessorament a les famílies quan per situacions puntuals valoreu que aquest suport us pugui ser d'utilitat. Oferim les següents línies d’actuació:

Una psicòloga familiar que aportarà un servei per oferir pautes piscoeducatives davant d’angoixes, dubtes o bloqueig que estiguin vivint les famílies, tant en l’educació dels fills com en situacions personals . Les sessions les porta a terme tots els dijous de 13.30 a 15 h.

Una infermera pediàtrica per donar suport i orientació en temes de salut en l’etapa infantil, en relació a possibles intervencions i cures d’infermeria, primers auxilis. Els dimarts de 17.30 a 19 h. Un assessor familiar, per acompanyar davant preocupacions en qualsevol tema personal i familiar, i contribuir a buscar respostes i solucions, des d'una mirada de la pedagogia sistèmica. Els dimecres de 16 a 18 h.

Una educadora social, que ofereix un servei d’assessorament per pares i mares amb fills adolescents, per treballar problemàtiques de convivència, conductes, socialització o desmotivació vers els estudis i en el que es proposaran eines i recursos per fer una millor gestió d’aquesta etapa evolutiva. Els dimecres de 17:00 a 19:00h.

L'assistència a aquest servei és gratuïta, però cal que us inscriviu a Mas Pintat, de forma presencial, per telèfon o bé per correu electrònic.