reus.cat
facebook
mas pintat

Espais i tallers


Envia   |   Imprimeix

Als espais familiars (matins) us proposem un escenari privilegiat que ens permet compartir de forma grupal les relacions i el procés d’autonomia dels infants. Un espai on s’ajuda a identificar i entendre les necessitats emocionals i cognitives dels infants, juntament amb la importància d’aconseguir un vincle positiu afavoridor del creixement personal. Dintre d’aquest espai fem diferents propostes en funció de l'edat dels vostres fills.

Els espais de joc i experimentació en família (tardes)  són espais creats amb una programació quadrimestral on fem propostes atractives amb diferents racons on l'infant experimenta i on les famílies troben un lloc de conversa i reflexió compartint temes de criança. 

Tallers, dins la programació de Família i ciutat educació compartida o el "Fem Rusc" art, literatura i contes i jocs de taula, formen part de les activitats del nostre espai familiar Mas Pintat.

Les inscripcions dels espais familiars i de Família i ciutat, educació compartida les heu de sol·licitar a l'OME (Oficina Municipal d'Escolarització, carrer del Rosselló, 2-8, en horari de 9 a 14h ).