reus.cat
facebook
mas pintat

Presentació


Envia   |   Imprimeix

 

Què és el Mas Pintat?

 

El Mas Pintat és un servei municipal, un espai de suport a la família de l’Ajuntament de Reus que ofereix com a nexe principal la possibilitat d’interacció entre famílies, que comparteixen un moment vital respecte a la criança i a les necessitats, envers els seus fills i filles.

La família tot i els moments de canvis socials continus, de crisis econòmica, de dificultats personals..., segueix sent el primer context de desenvolupament humà i té un paper primordial davant de l’infant per la formació de la seva identitat i en relació amb els altres.

Els espais grupals als quals assisteixen els infants acompanyats de l’adult amb el qual tenen el lligam emocional, tenen la finalitat d’incidir en la millora de la qualitat de vida tant dels infants com dels adults de referència, mitjançant la intervenció de professionals experts. Las tasques d’aquests professionals potencien la seguretat en el vincle mare-pare-fills, faciliten estratègies de relació i de superació de les dificultats i afavoreixen l’intercanvi d’informacions. Aquestes activitats estan destinades a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

Els objectius principals són el de potenciar un ambient acollidor per facilitar que les famílies assistents comparteixin l’experiència, els dubtes i les alegries, amb altres pares i mares acompanyats del seu fill o la seva filla i a la vegada el de facilitar el suport de professionals amb qui parlar de la criança i realitzar activitats d’estimulació sensorial i cognitiva.

Sempre al vostre costat família, escoltant les vostres suggerències, les vostres vivències, i facilitant aquest moment de criança tan fonamental en la vida dels vostres fills i filles.