reus.cat
facebook
mas pintat

SOAF - Servei d'orientació i Atenció a les families


Envia   |   Imprimeix

Assessora’t família” Iniciat en un primer inici l’any 2016, segueix apostant per les famílies usuàries del centre de necessitats, angoixes, pors i dubtes vinculats a la criança dels fills. “Assessora’t família” és un servei de professionals per donar suport a les famílies de manera individualitzada, amb l’objectiu que puguin obtenir el control i la millora del seu benestar físic i emocional. Els serveis que s’ofereixen són els següents:


• Coach familiar:  ofereix pautes davant problemàtiques en l’adolescència i la primera infància. S’ofereix treballs grupals dins la unitat familiar per buscar eines, opcions i esforços comuns. Conflictes de parella  com presa de decisions davant vacunacions, tipus d’escola, pautes, dedicar temps a la parella, la comunicació, decisions de separació o divorci, o famílies amb nens i/o adolescents, com pors inicials i la gestió dels consells que rebem, acordar pautes i límits, gestió emocional, afrontar malalties i dols, incorporació de nous membres a la família, nous fills, adopcions, avis, addiccions, mòbil, tabac, alcohol.
Atenció els dilluns a les tardes amb cita prèvia trucant al 977 010057 o per mail a maspintat@reus.cat 


• Dietista/Nutricionista  aporta pautes alimentàries adients per a infants i adults. En quan a nadons i adolescents, calendari introducció nous aliments, BLW, valoració alimentaria dels fills, consells per evitar l’obesitat infantil, receptes saludables. En quan a la mare, preparar el cos per la gestació, l’embaràs, dones vegetarianes embarassades i pautes alimentàries, com recuperar la figura, aclariments sobre mites alimentaris, recomanacions alimentaries i nutricionals per patologies també com hipertensió, hipercolesterolèmia, alimentacions veganes, al·lèrgies i intoleràncies, la menopausa o qualsevol dubte alimentari.
Atenció el dimarts a les tardes quinzenalment amb cita prèvia
trucant al 977 010057 o per mail a maspintat@reus.cat .


• Advocada   Proposa solucions i aclareix incerteses a nivell legal davant possibles qüestions legals freqüents familiars, com separacions, divorcis, custòdies o d'altres temes davant dubtes de com actuar davant el bullyng escolar, conseqüències tant per la víctima com els agressors i els pares d’ambdós, responsabilitat civil i penal dels pares en relació als actes realitzats pels seus fills,  temes de maltractament en l'àmbit familiar i transcendència en el procés de ruptura. Drets dels avis a les visites amb els néts inclús front la negativa dels progenitors, el dret successori. Possibilitat de desheretar un fill, fer donacions de vida,
Atenció els dimecres a les tardes quinzenalment amb cita prèvia
trucant al 977 010057 o per mail a maspintat@reus.cat.

L'assistència a aquest servei és gratuïta, però cal que us inscriviu a Mas Pintat, de forma presencial, per telèfon o bé per correu electrònic.