reus.cat
facebook
mas pintat

Agenda

27

AGO.

Aquest divendres 27 d'agost finalitza el casal d'estiu de Mas Pintat amb una participació de més de 60 nenes i nens.

10

JUN.

Gaspar: escriptor i

08

JUN.

La regidoria de Salut i Ciutadania et convida a participar a l’

01

JUN.

Des de la Regidoria de Salut i Ciutadania s'ha organitzat durant el mes d'agost, El Casal d'Estiu de Primera Infància - Mas Pintat per a infants de 0 a 3 anys i germans de fins a 6 anys, amb la temàtica al voltant de la Festa Major, i per al gaudi en el lleure i l'educaci

27

MAI.

Tots els dijous a les 19 h. Mas Pintat virtual ofereix un espai de meditació per adults dinamitzat per Rosa Martí, directora de Mas Pintat.

19

MAI.

Xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents on parlarem de com abordar el tema de les drogues des de la família i com transmetre valors, normes, principis i capacitat crítica per a què els propis adolescents prenguin les seves decisions.

18

MAI.

ESPAI FAMILIAR DE CUINA EN FAMÍLIA, tots els dimarts la senyora Caterina, masovera de Mas Pintat, ens ofereix una classe de cuina amb receptes molts saboroses per fer en família i que després podeu assaborir a les vostres llars.

13

MAI.

Tots els dijous a les 19h. teniu cita a l'espai de meditació virtual de Mas Pintat. Adreçat a públic adult  trobareu un moment de pausa pel final de la vostra jornada.

29

ABR.

Tots els dijous a les 19h. i en format virtual tens una cita a ATURA'T I RESPIRA, un espai de meditació per aturar-nos després d'una jornada laboral o familiar i on volem donar pas a un espai per a nosaltres amb l'atenció a la respiració i atenció plena.

20

ABR.

Un espai de cuina virtual i un de confecció de punts de llibre de Sant Jordi, formaran part del Mas Pintat virtual  el dimarts i dimecres dia 20 i 21 d'abril a les 18,30h. 

Pàgines