reus.cat

Agenda

11

DES.

Un nou taller de jocs de taula en família us espera dimarts 11 de desembre a les 17:30h.

A partir dels 4 anys i fins als 104 anys, podreu gaudir d'un munt de jocs ben diferents d'arreu del món.

26

NOV.

Dilluns 26 de novembre a les 17:30h. veurem com els llibres il·lustrats ens parlen de la família a partir del text i també de les il·lustracions, i si reflecteixen la nostra societat contemporània. Tot plegat amb molts exemples per compartir i debatre.

22

NOV.

Taller de pintura "Junts sí que pintem" a Mas Pintat, dins de la programació "Avis i nets, compartint moments".

20

NOV.

Dimarts 20 de novembre a les 17:30h. esteu convidats a celebrar el Dia Internacional de la Infància, amb un espectacle de titelles de la companyia "MATITO".

12

NOV.

Dilluns 12 de novembre a les 17,30h. està previst a Mas Pintat, un taller de cuina saludable. Som el que mengem i la nostra salut depèn d'alló que consumim. Partint d'aquesta premisa al taller s'oferiran pautes bàsiques d'alimentació saludable i hàbits dietètics.

29

OCT.

Cadascun de nosaltres és líder i responsable de la seva salut i corresponsable de la salut dels seus grups i comunitats d'influència: Per exercir sàviament aquest lideratge i responsabilitat, hem d'adoptar una consciència i una pràctica de la salut individual i col

18

OCT.

Dijous 18 d'octubre a les 17h. i dins la programació de tallers, "avis i nets, compartint moments a Mas Pintat", està previst el primer taller dels vuit del curs 2018-19 que finalitzarà al mes de maig.

16

OCT.

Som Prematurs comença el curs de tallers a Reus,  una trobada de pares de prematurs a Mas Pintat aquest dimarts 16 d'octubre de 17.30 a 18.30, on presentarem l'associació i els nous tallers.

11

OCT.

Dijous, 11 d'octubre, s'inicia el programa formatiu créixer en família amb sis sessions gratuïtes que conduirà Anna Farré, doula, educadora social amb una àmplia trajectòria en programes de formació sobre la criança, en la primera infància.

Les sis sessions son les següents:

10

OCT.

Dimecres 10 d'octubre a les 17,30h.Carles Ventura, coach, conferenciant, formador i escriptor amb 20 anys al món de la gran empresa ajudant a joves, famíies i docents en el seu creixement personal tindrà com objectiu fer-nos reflexionar sobre temes concrets de l'adolescència a través de les frase

Pàgines