reus.cat
facebook
mas pintat

Agenda

15

OCT.

La vida és un ventall d'èpoques. Una d'elles: l'adolescència. En aquesta etapa, es viuen processos de canvi que poden condicionar tant el creixement personal com el col·lectiu.

01

OCT.

Tornen les xerrades "Recerca pel canvi" (dins del programa de la Nit Europea de la Recerca 2022).

06

MAI.

Aprèn les passes bàsiques dels videos de ball de les xarxes socials

26

ABR.

El grup de treball pels drets sexuals a Reus té l'objectiu de generar accions per visualitzar cada un dels drets,  que són essencials per l'assoliment dels més alts estàndards de la salut sexual.

27

AGO.

Aquest divendres 27 d'agost finalitza el casal d'estiu de Mas Pintat amb una participació de més de 60 nenes i nens.

10

JUN.

Gaspar: escriptor i

08

JUN.

La regidoria de Salut i Ciutadania et convida a participar a l’

01

JUN.

Des de la Regidoria de Salut i Ciutadania s'ha organitzat durant el mes d'agost, El Casal d'Estiu de Primera Infància - Mas Pintat per a infants de 0 a 3 anys i germans de fins a 6 anys, amb la temàtica al voltant de la Festa Major, i per al gaudi en el lleure i l'educaci

27

MAI.

Tots els dijous a les 19 h. Mas Pintat virtual ofereix un espai de meditació per adults dinamitzat per Rosa Martí, directora de Mas Pintat.

19

MAI.

Xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents on parlarem de com abordar el tema de les drogues des de la família i com transmetre valors, normes, principis i capacitat crítica per a què els propis adolescents prenguin les seves decisions.

Pàgines