reus.cat
facebook
mas pintat

Inici incripcions 2on. quadrimestre espais familiars


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
20/01/2020 - 09:00
Data final: 
31/01/2020 - 14:00
Mas Pintat

Dilluns 20 de gener s'inicien les inscripcions al 2on quadrimestre de febrer a juny del 2020, amb els espais familiars i de joc i experimentació. A les 9h. del mati del dilluns 20 i a la OME (C/ del Roselló 2-8 de Reus) s'efectuarà el procès d'inscripció en el que les famílies que esteu interessades heu de portar la següent documentació : llibre de família, dni del pare/mare o tutor legal a fi de que es pugui verificar.

Els espais del segon quadrimestre s'inicien el 1 de febrer fins al 11 de juny del 2020, al Mas Pintat.

Als espais familiars compartim un moment de criança respectuosa i posem èmfasi en l'infant i a l'entorn familiar que l'acompanya. Les mares i pares, els germans, els avis... Tot el seu sistema formarà part d'aquesta seguretat que s'anirà instal·lant en la criança i que des de Mas Pintat facilitem, amb la finalitat que les famílies puguin compartir, reflexionar, parlar de totes aquelles angoixes, dubtes, sensacions i vivències que la criança del seus fills els sorgeix.

Per aquest motiu PROPICIEM:

  • Un espai de joc que cobra forma amb diferents bases pedagògiques i que està degudament disposat en racons de les golfes del centre.

  • Un espai de lectura on poder gaudir de l'espai dels contes, i els contacontes que dinamitzem. (el silenci, la mirada, el tacte, la paraula).

  • Un espai de conversa  i reflexió on les famílies assistents participen i comparteixen moments de dubtes i angoixes vers la criança i son acompanyats per un facilitador sistèmic que condueix amb dinàmiques que donen suport l'espai. Un moment de tés i cafès ho acompanyen.

Les places son limitades per cada espai en funció de l'edat dels infants. Els dilluns i dijous al mati els infants s’agrupen en edats d'1 a 5 anys. Els dimarts espai nado per nens recent nascuts fins a gatejants i dilluns tarda i dimecres de 2 a 3 anys i dimarts d'1 a 2. Els dijous es el moment del taller delleure amb dinàmiques artístiques, gastronòmiques i sortides a peu. Per infants a partir de 3-4 anys.

Els preus per un espai es de 60 euros el quatrimestre, per dos espais o tallers de 90 euros i per tres el preu és de 120 euros. (per unitat familiar)

Qualsevol dubte podeu trucar al Mas Pintat, al 977 010057 i us atendrem qualsevol dubte.

Preu: 
un espai 60 €; dos espais 90 € i tres espais 120 € el quadrimestre i per unitat familiar.
Nid Original: 
72010
Reus.cat: 
Nom Localització: 
Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies
Latitud: 
41.156709
Longitud: 
1.115592