Ajuntament de Reus
facebook
mas pintat

JORNADES PER LA PREVENCIÓ DEL SUÏCIDI 2023


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
10/09/2023 - 08:00
Data final: 
16/09/2023 - 20:00
Lectura del manifest unitari

El dia 10 de setembre es commemora el Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi, que dona el tret de sortida a una nova edició de les Jornades per la Prevenció del Suïcidi a la ciutat de Reus. En aquest sentit, es farà la lectura del manifest unitari de les entitats de prevenció del suïcidi i pèrdua per suïcidi a la Plaça Mercadal juntament amb l'Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi (ACPS) referent a la comunitat local de Reus.

Les Jornades per la Prevenció del Suïcidi tenen un objectiu clar: generar oportunitats idònies per iniciar una presa de consciència reflexiva i també promoure l'apoderament de la comunitat en la prevenció del suïcidi, entenent aquest com un problema social que cal abordar també des de la col·lectivitat.

Així, per segon any consecutiu, el Departament de Salut Pública amb la col·laboració de l'Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi (ACPS), llencen una programació d'activitats compacta, però diversa que aborda diferents aspectes relacionats amb el tema. Per apropar aquesta problemàtica a la quotidianitat de tota la població, s'empren diferents enfocaments i múltiples llenguatges que permeten donar resposta a un major ventall d'interessos i preferències d'aprenentatge.

Cal mencionar que enguany es compta amb la participació d'altres serveis i col·lectius compromesos amb la millora del benestar de les persones. Aquest fet mostra com de mica en mica es va teixint una xarxa comunitària implicada en la prevenció de riscos i la promoció de la salut i el benestar col·lectiu.

Amb tot, aquest any s'inclouen la lectura del manifest el dia corresponent, una xerrada per a famílies o altres referents familiars, un espectacle i una exposició a l'aire lliure. Totes les activitats són gratuïtes encara que algunes requereixen inscripció prèvia per qüestions d'aforament.

Preu: 
Gratuït
Fitxers Relacionats: 
Nid Original: 
89896
Reus.cat: 
Nom Localització: 
Plaça del Mercadal
Latitud: 
41.155042
Longitud: 
1.109040
Error | Mas Pintat

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.