reus.cat
facebook
mas pintat

“Persones, drogues i altres companyes de viatge


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
24/11/2022 - 18:30
Data final: 
24/11/2022 - 20:30
Casos pràctics d’intervenció socioeducativa en drogodependències
  • Biblioteca Pere Anguera
  • 18:30 h

Coordinat per Fran Calvo
Editorial: Documenta Universitaria. Any: 2021

En aquesta obra es fa recull d’un conjunt d’experiències basades en la pràctica de la intervenció socioeducativa en l’àmbit de les addiccions a les drogues. Inclou vint-i-tres relats de casos reals, redactats per trenta coautors i coautores: vint-i-una persones professionals de l’educació social i set especialistes d’altres disciplines com la infermeria, la medicina, la psicologia, el treball social, la psicopedagogia o l’ensenyament. S’incorporen, a més, les vivències de dues persones que no escriuen des del vessant professional sinó que aporten experiències personals.
L’objectiu final de tot aquest conjunt d’esforços és el de contribuir a omplir un buit existent en l’àmbit de les publicacions de la disciplina de l’educació social, i aportar coneixement sobre una feina tant estesa com desconeguda: la intervenció en persones que pateixen addiccions a drogues.
 

-------
 PRESTATGERIA PSICOACTIVA:  El Servei d’Adiccions i Salut Mental del HUSJR, el Servei Municpal de Biblioteques i la Regidoria de Salut (Escola Oberta de Salut)  uneixen esforços en aquest projecte del Pla d’Accions sobre drogues de Reus,  que pretén establir un espai permanent de diàleg amb la ciutadania, per tal de poder aportar informació contextualitzada, actualitzada, útil i veraç sobre el fenomen de consum de substàncies psicoactives a partir de la presentació de llibres i documents relacionats amb la matèria. Tots els llibres i documents presentats en la prestatgeria, queden com a fons bibliogràfic de la Biblioteca Municipal.

Preu: 
Nid Original: 
86276
Reus.cat: 
Nom Localització: 
Biblioteca Pere Anguera
Latitud: 
41.144002
Longitud: 
1.117365