reus.cat
facebook
mas pintat

Presentació Llibre "Ralet, ralet el món dels 0 al 3 anys aprenent a educar"


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
24/03/2017 - 18:00
Data final: 
24/03/2017 - 20:00

Mas Pintat, espai de suport a les famílies de Reus, oferirà el dia 24 de març a les 5 de la tarda la presentació del llibre " "Ralet, ralet el món dels 0 al 3 anys aprenent a educar" a càrrec de la propia escriptora Núria Saló.

Què és un infant? És un adult de mida petita? Quin criteri té? Com l’ha elaborat? Per què fa coses tan estranyes? T’imagines com se sent un nadó quan arriba al món? Imagina't que ets un astronauta a qui han enviat a un planeta nou del qual ho desconeix tot: la gravetat, la temperatura, la llum, la composició de l'aire... A més, disposes d'un vestit sense instruccions i, pel que sembla, amb vida pròpia i no el pots dominar, més aviat sembla que et domina ell a tu. Segurament un infant quan neix té unes sensacions molt semblants. Acaba de sortir d'una nau on tot funcionava sol. I ara no sap com s’ha de moure, ni què ha de fer. Això sí, té un gran instint de supervivència. Per això, quan té una sensació nova prem el botó d’alarma: plora!

Núria Saló té una llarga experiència en el món de l’educació de nadons de 0 a 3 anys. Té, sobretot, molt de sentit comú. Què ha passat –es pregunta- perquè acabem sobreprotegint aquests infants tan desitjats? Pas a pas i a partir d’exemples comuns i quotidians, la Núria ens guia en l’educació dels més menuts amb l’objectiu d’arribar a fer adults capaços d’afrontar tot allò que els ofereixi la vida.