reus.cat
facebook
mas pintat

Viu la primavera al Mas Pintat virtual!


Envia   |   Imprimeix   |   Twitter   |   Facebook

Data inici: 
01/03/2021 - 18:30
Data final: 
01/03/2021 - 19:30
Un mes de març amb una nova programació i horari.

Mas Pintat - espai de suport a les famílies dependent de la Regidoria de Salut i Ciutadania, continua el mes de març amb la programació d’espais i activitats familiars en format telemàtic, per mantenir l’oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l’actual context de la pandèmia.

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, rebost literari i l'espai per adults, atura't i respira, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

A l’espai familiar de Mas Pintat continuem reconeixent la competència familiar i li donem valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica a fi de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats. Per aquest motiu hem canviat l'horari de tarda i tots els espais iniciaran les activitats a les 18,30h. a fi de facilitar la participació de les famílies a l'entorn virtual. 

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Definició dels espais familiars per dia, horari i activitat:

DILLUNS TARDA 18,30H: ESPAI EMBARASSADES

Un espai on compartir les vivències durant 'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

DILLUNS TARDA 18,30H. ESPAI EMBARASSADES.

Mares i pares que volen compartir la experiència de la futura maternitat amb d'altres famílies en un mateix moment de vida.

DIMARTS MATI 10,30H: ESPAI NADÓ

Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família. Espai de conversa i reflexió sobre la criança.

DIMARTS TARDA 18,30H : ESPAI FAMILIAR - CUINA DE PRIMAVERA

Adreçat a famílies amb fills/es que vulguin compartir un espai culinari amb receptes de cuina divertides, fàcils i saludables.

DIMECRES TARDA 18,30H: LLEURE EN FAMÍLIA - CREATIVITAT EN FAMÍLIA.

Adreçat a famílies amb fills/es on es proposaran activitats de creativitat i dibuix.

DIJOUS TARDA 18,30H: ATURA'T I RESPIRA.

Un moment mare o pare per aturar-te i aportar calma al teu dia amb la meditació, converses compartides i lectures de creixement personal. 

DILLUNS 15 de març A LES 18,30H: ESPAI DE «REBOST LITERARI» Aquest mes parlarem de la gelosia, amb contes i dinàmiques de la mà de la Sílvia Ribé de la Biblioteca Municipal.

Preu: 
Gratuït
Nid Original: 
76968
Reus.cat: 
Nom Localització: 
Latitud: 
Longitud: